miércoles, febrero 28, 2007

La nit d'Aasara... una nit a prop dels infants de Bombay



El proper divendres 2 de març de 2007 tindrà lloc al Centre Juvenil Martí Codolar La Nit d’Aasara, una jornada que pretén apropar la tasca que duu a terme l’ONG que treballa directament amb els nens i nenes més pobres de Bombai.

La nit serà una aproximació a l’Índia actual a través de la cultura, la religió, la vida quotidiana, la gastronomia i la realitat dels més desvalguts.

Una nit d’allò més Índia
Un dels plats forts de la nit serà la participació de Lluís Duran i Sílvia Pons, directors d’Aasara a l’Índia, que van decidir deixar-ho tot per instal·lar-se a la India i treballar amb els nens i nenes més pobres de la ciutat. A través de la seva experiència tots els assistents podran conèixer com es viu en un país tan diferent i amb tantes desigualtats socials.

Tots els assistents també podran gaudir de gastronomia típicament índia, una exposició de joguines del subcontinent asiàtic i una exposició i venda d’articles autòctons portats exclusivament per la Nit d’Aasara.

La dansa i la música també hi estarà present amb l’actuació de danses bollywood a càrrec de la Sara Barrera i la Roser Soler. La Sara Barrera, protagonista del documental ‘Camino a Bollywood’, és la primera ballarina bollywood espanyola que va anar a la India per treballar dins la indústria cinematogràfica del Bollywood, la més productiva del món.

Sobre Aasara
Aasara, Associació per a l’Ajut dels infants del carrer de l’Índia, és una organització sense ànim de lucre que contribueix a donar un futur als nens i nenes de l’Índia, amb una atenció especial als més desvalguts.

Aasara busca dotar els infants en situació de crisi de les eines necessàries perquè puguin reconduir la seva vida cap a un futur millor de manera autosuficient, alhora que lluita amb igual intensitat per eradicar les causes que condueixen al fenomen dels infants del carrer: milers infants explotats i sols que malviuen als carrers i estacions de l’Índia.

Dia: 2 de març del 2007
Hora: a les 21.30h
Lloc: Centre Juvenil Martí Codolar
(c/ Cardenal Vidal i Barraquer 8-12)
Confirmar l’assistència (932 191 203 / 629 714 054